Dag 23: Dublin

Dag 23: Dublin

Negen uur en veertig minuten, dat is de tijd die het ongeveer gekost heeft op van Los Angeles terug te keren naar Dublin. De verschillende checks op de luchthaven van Los Angeles gingen super vlot en naast wat turbulentie onderweg verliep de vlucht ook vlekkeloos. Het comfort, daar valt niet over te spreken, want slapen in een vliegtuig is en blijft een hels karwei. De vier uur wachten op de luchthaven van Dublin zijn dan ook zwaar en eindelijk zou je niets liever willen dan een bed. Gelukkig komt aan alles een eind, en zo vertrok de A320 met een halfuur vertraging naar Brussel, waar binnen het kwartier de koffer al op de bagageband lag. Echter, na alle avonturen vonden ze het in Brussel nodig mijn koffer op een andere te leggen, ver van de rand van de band vandaan. Nog even wat apentoeren uithalen om de koffer tot bij mijn te krijgen, om daarna naar huis terug te keren.

Met deze woorden komt een avontuur van meer dan drie weken ten einde.

Afbeeldingen: 3