Reizen

Reizen

Een overzicht van de verschillende reizen:

Westkust Verenigde Staten – 2017

Ook bekend als “California 2017”

In 2017 was het tijd voor de eerste grote roadtrip. Geen betere bestemming dan de Verenigde Staten, vooral omdat de reis geïnspireerd was op deze van een collega. Misschien toch wel de reden dat deze reis heeft plaatsgevonden.

Deze roadtrip vertrekt in San Francisco en trekt doorheen Nationale Parken van Yosemite en Death Valley naar het wereldberoemde Las Vegas. We trekken verder via Zion, Bryce Canyon, … via alle bekende plekken tot aan de Grand Canyon. Wat vele toeristen links laten liggen onderweg is Mesa Verde, desalniettemin toch de moeite en afwisseling waard. Eindigen doen we in Los Angelos.

Australië – 2019

In 2019 trokken we naar de andere kant van de wereld: Australië.

Deze roadtrip vertrekt in Sydney en maakt een tussenstop in het rode centrum, om daarna via de Blue Mountains en ander moois naar Melbourne te trekken. Een tussenstop op Phillip Island kan niet ontbreken, net als een uitstap naar Kagaroo Island. Afsluiten doen we in Adelaide.

Canada – 2022

In 2022 ging de roadtrip naar West-Canada, een nieuw stukje onverkende natuur.

Deze roadtrip vertrekt in Vancouver en doet eerst een bezoek aan Vancouver Island aan, waar we al onmiddellijk heel wat avonturen beleven en de National Parks Pass kopen. Vervolgens gaan we via Whistler het binnenland in, om de verschillende parken te bezoeken. Revelstoke, Banff, Jasper, Kootney, … het zijn er maar enkele. Afsluiten doen we in The Badlands, dicht bij Calgary, een aangename afwisseling na een reis langs prachtige watervallen.

Londen – 2022

Een city trip naar Londen, het moet kunnen. Spijtig genoeg voor de lezers van deze blog, werd deze reis niet gedocumenteerd. Het is en blijft maar een city trip.

Mobiel internet op vakantie? Overweeg een eSim van Airalo.
Gebruik bij je bestelling code WESLEY8795 en ontvang $3 korting op je (eerste) aankoop. In ruil geeft Airalo mij $3 krediet, wat je kan beschouwen als een cadeautje voor deze tip.
Meer info op: https://www.airalo.com/nl

New York – 2023

We gaan terug naar waar we begonnen zijn, of toch min of meer, het is en blijft Amerika.

Deze keer geen roadtrip maar een city trip. Een reis die alle kanten van New York bloot legt.

Nieuw-Zeeland – 2023

In 2019 vlogen we reeds naar het verre Oceanië, tijd om dit nog eens opnieuw te doen en een tikkeltje verder te gaan. Met de combinatie van zowel het Zuider- als Noordereiland van Nieuw-Zeeland, beleven we met deze roadtrip de volledige pracht en praal van Nieuw-Zeeland.