Woord vooraf

Woord vooraf

Het is bijna zover, maar alvorens we er echt mee van start gaan een paar praktische mededelingen:

  • Als alles goed verloopt krijg je bijna dagelijks een bericht voorgeschoteld met tekst en beelden.
  • De berichten zullen worden gepubliceerd met de datum van het bezoek ter plaatsen. Concreet: heb ik op maandag geen internet en publiceer ik het bericht pas op dinsdag, dan zal het bericht als publicatiedatum maandag krijgen.

Een paar veelgestelde vragen:

  • Moet ik mij registreren? Nee hoor, je kan deze website gewoon bezoeken en vernieuwen. Je kan in principe alles zien wat mensen met een account zien, alleen kan je niet reageren.
  • Hoe reageer ik op een bericht? Je kan reageren op berichten als je een account hebt. Dit doen we om spam en misbruik te vermijden. Maak een account aan of meld je aan en reageer op de berichten. Let op, al je reacties zijn publiekelijk.
  • Waarom werkt mijn WordPress account niet? Het spijt me, een WordPress account is niet bruikbaar op deze blog aangezien deze blog niet door WordPress wordt gehost. Deze blog is een zogenaamde ‘zelf gehoste WordPress blog’. Je account zal niet werken aangezien deze site los staat van WordPress. Je zal een nieuw account moeten aanmaken.
  • Hoe maakt ik een account aan? Tot en met 15 augustus door op de knop registreren te klikken, daarna kan je niet zelf meer een account aanmaken omdat er te veel spam-accounts opdoken. Stuur een berichtje, mail of wat dan ook en dan maakt ik er eentje voor je aan.

Mocht je nog vragen hebben, dan weet je me wel te vinden!

Sinds november 2018 kan e geen account meer aanmaken en zijn reacties uitgeschakeld.